Privacy

1. With this declaration, all references to ‘us’, ‘ours’ and the ‘company’ denotes the partnership between Kaynak Tekniği Inc. and its affiliates.

2. Our endeavours to protect your confidentiality are always ongoing. We strive to completely protect our clients’ personal information. We have procured this declaration of confidentiality in order to allow you to comprehend what we can and may do with the information we gather from you. By giving us your personal details, you are in effect accepting our declaration of privacy, therefore permitting us to collect, use and disclose your personal information. If you do not wish to accept this declaration of confidentiality please do not share any of your personal information with us. This declaration of confidentiality is part of and included in the regulations and usage stipulation provisions which is generally tied to your usage of the site. Your personal information will only be used in line with the objectives indicated below.

3. Information which is automatically collected: Pages you have viewed, transferred bytes, connections reached by means of the webpage, materials you were able to access and other processes you carry out on the Askaynak Automation site. We collect this information from all our websites upon your visitation. Standard information which is sent to all websites, such as your IP address, the type of browser you use, its abilities and language, your operating system, the time and date of your access to the site, the website you reached our site from, is also collected.

4. This declaration of confidentiality may need to be updated. We suggest that you check this page regularly in order to be up-to-date with any changes made.

5. We will also collect the personal information you have consentingly given by signing in through Facebook.

In cases where possible, we will enable you to choose how we utilise this information. By giving us any sort of personal information, you acknowledge and willingly consent to this information being transferred to other countries or being collected and processed in other countries. These types of transfers and processes which will be carried out by our establishment will be done so in accordance with this declaration of confidentiality.

6. The information acquired about you may be used in the following ways:

 

Marketing communications

We may your personal information to get in contact with you about our shared partnerships, products and services of our affiliates, our main companies and the products and services they offer.

 

Sales and Acquisitions

In the case of sales, mergers, incorporations, handover of management, transfer of immense assets, the reorganisation or liquidation of the company, we may forward or transfer details of your association with us to third parties. The information we may potentially share is not limited solely to this. We may also pass on identifiable information you have given us along with any other information regarding your association with us.

 

Legal Reasons

In an attempt to protect and defend ourselves and/or third parties from error, negligence, breach of contract, larceny, fraud and other unlawful or harmful actions, in instances where required, we may collect your personal details for our corporate policies, methodology, legislative and contractual obligations in order to fulfil our audit and security requirements.

 

Information regarding children

Askaynak Automation does not intentionally collect information from children and does not aim to gather information about children on its websites. Among the reasons indicated above, in addition to disclosure, we may disclose personal information to the parties acknowledged above.

7. Accepting the terms of use- which also includes this declaration of confidentiality- means that, in accordance with the objectives highlighted above, you are consenting to the use and full disclosure of your personal information.

8. We take security very seriously and thus have taken measures to ensure the security of your personal information. Regardless how minute the threat may be, if we are given reason to believe that the security of the personal information we have on you is at risk, we may inform you of this development if appropriate. If informing you is deemed to be the appropriate decision, we will endeavour to do so in the shortest possible time and will inform you of this situation via email if we possess it.

9. Upon your request, if you get into contact with us for the cancellation your subscription, we will verify, update, delete or revise any mistakes in regards to the personal information we possess. This website may comprise of references or links to other websites which we have no control over. Please do not forget that we have no control over these website and that the said websites are not liable to abide by out Declaration of Confidentiality. We highly recommend that you read the declaration of confidentiality and the terms of use of the links and sites you visit.

 

The application of this declaration of confidentiality

If you have any questions about this declaration or the treatment of your personal information, please contact us. We endeavour to assist with any problems in a short amount of time and to find a satisfactory solution to any problems/questions you may have.


Get Offer Now

Kaynak Tekniği Sanayi ve Ticaret A.Ş. Müşteri Kişisel Verilerinin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni
Kişisel verileriniz, Kaynak Tekniği Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Şirket”) tarafından ürün ve hizmetlerin sunulması kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla işlenmektedir. İşbu aydınlatma metni, kişisel verilerinizin hangi yöntemle elde edildiği, hangi amaçla işlendiği, kimlere hangi amaçlarla aktarıldığı ve veri sahibi olarak kişisel verileriniz üzerinde sahip olduğunuz haklara ilişkin olarak bilgilendirilmeniz amacıyla hazırlanmıştır. Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından aşağıda açıklanan çerçevede ve her zaman 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) ile uyumlu olarak işlenmektedir.

1.Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları:
Kişisel verileriniz;
  • Şirkete özel ticari faaliyetlerin kurgulanması, koordine edilmesi, geliştirilmesi, icrası, iş geliştirmeye ve ticari aktivitelere yönelik faaliyetlerin planlanması ve icrası kapsamında;
    • Sizlerle kurulan sözleşmelerin ifası ve sizlerle ilişkilerin yürütülmesi, yönetilmesi, planlanması ve icrası,
    • Finans ve muhasebeye yönelik faaliyetlerin planlanması, takibi ve icrası,
    • Bilişim teknolojileri ve veri güvenliği faaliyetlerinin planlanması ve icrası,
    • Kontrol, veri yönetimi, analiz, sosyal amaçlı aktivite, süreç geliştirme ve benzeri faaliyetlere yönelik çalışmalar ile ilgili raporlamaların gerçekleştirilmesi,
    • Dışarıdan danışmanlık gibi hizmetlerin alımına yönelik faaliyetlerin takibi, planlanması ve icrası,
    • Sözleşmelerin kurulması ve ifasına yönelik süreçler ile sözleşme sonrası hizmetlerin gerçekleştirilmesi,
  • Ürün ve hizmetlerin kişilere göre özelleştirilmesi, profilleme, tanıtım ve pazarlanmaya yönelik faaliyetlerin kurgulanması ve icrası kapsamında;
    • Kurum, kurum faaliyetleri ve marka hakkındaki algı düzeyini artırmaya yönelik aksiyonların planlanması ve icrası,
    • Ürün ve hizmetler ile ilgili beğeni, bağlılık, profilleme, memnuniyet çalışma ve analizlerinin gerçekleştirilmesi,
    • Organizasyon, toplantı, davet ve etkinliklerin planlanması, yönetimi ve icrası,
    • Sizlere yönelik reklam, satış ve pazarlamaya yönelik operasyonların planlanması ve icrası,
    • Ürün ve hizmetler ile ilgili pazar araştırması faaliyetlerinin planlanması ve icrası,
  • Talep ve şikayet yönetimi ile satış sonrası süreçlerin kurgulanması ve/veya icrası kapsamında;
    • Talep ve şikayetlerin alınması, değerlendirilmesi ve sonuçlandırılmasına yönelik talep ve şikayet yönetimi faaliyetlerin planlanması ve icrası,
    • Sizlerle sözleşme ilişkisi içerisine girmeye veya sözleşme yenilemeye yönelik operasyon, araştırma, analiz, raporlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi,
    • Sözleşme ve sözleşme sonrası ilişkilerin yürütülmesi, satış sonrası hizmetler ve sözleşmesel ilişkiden doğan yükümlülüklerin yerine getirilmesine yönelik işlem ve faaliyetlerin gerçekleştirilmesi ve takibi,
  • Kurumsal ilişkilerinin planlanması, icrası ve yönetilmesi kapsamında;
    • Tedarikçi/bayi/iş ortağı ile ilişkilerin yönetimi, geliştirilmesi, planlanması ve icrası,
    • Kurumsal yönetim ve iletişim faaliyetlerin kurgulanması, geliştirilmesi ve icrası,
  • Şirket'in ve Şirket'le iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temin edilmesi ile hukuki yükümlülüklerin ifasına yönelik faaliyetlerin gerçekleştirilmesi kapsamında;
    • Şirket faaliyetlerinin, şirket politikalarına, yönergelerine, ana sözleşmeye ve ilgili mevzuata uygun olarak yürütülmesine yönelik organizasyonel yapılanmanın, takibin ve çalışmaların planlanması ve icrası,
    • Yetkili kurum ve kuruluşlara hukuki yükümlülük nedeniyle bilgi verilmesi ve/veya denetime ilişkin faaliyet ve yükümlülüklerin ifası,
    • Şirketin iş ilişkisi içerisinde olduğu taraflara ilişkin kayıtların tutulması ve listeleme çalışmalarının planlanması ve icrası,
    • Verilerin doğru ve güncel olarak tutulmasını sağlanmasına yönelik faaliyetlerin yerine getirilmesi,
    • Şirketin veya Şirketin iş ilişkisi içerisinde bulunduğu kişilerin ticari güvenliğine yönelik çalışmaların organize edilmesi, planlanması, icrası ve denetimi
gibi amaçlarla (“Amaçlar”) işlenmektedir.

2.Kişisel Verilerinizin Aktarılabileceği Taraflar ve Aktarım Amaçları
Kişisel verileriniz; yukarıda belirtilen Amaçlar doğrultusunda Eczacıbaşı Holding A.Ş. başta olmak üzere Eczacıbaşı Topluluk Şirketlerine, yurt içindeki veya yurt dışında dışarıdan hizmet alınan iş ortaklarına , tedarikçilerimize ve diğer hizmet sağlayıcılara ve kanunen yetkili kamu kurumları ve/veya özel kişilere 6698 sayılı Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

3.Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından farklı kanallar ve farklı hukuki sebeplere dayanarak fiziki ortamlarda, elektronik ortamlarda, e-posta aracılığıyla veya telefon aracılığıyla toplanmaktadır. Kişisel verilerinizin toplanmasına ilişkin temel hukuki sebep Şirketimiz ürün ve hizmetlerinin sunulmasına ilişkin süreçlerin yerine getirilmesidir.

4.Kişisel Veri Sahibinin 6698 sayılı Kanun’un 11. Maddesinde Sayılan Hakları haklarınız bulunmaktadır. Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi TOSB, 2. Cadde, No:5, Şekerpınar, Çayırova, Kocaeli adresi üzerinden Şirketimize yazılı olarak veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nca belirtilen başkaca yöntemlerle iletmeniz durumunda, talebin niteliğine göre talebiniz en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde sonuçlandıracaktır. İşlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

Kişisel verilerinizin tarafımızca işlenme amaçları konusunda daha detaylı bilgilere;www.askaynak.com.tr internet adresinden kamuoyu ile paylaşılmış olan Kaynak Tekniği Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

Kaynak Tekniği Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Müşteri Kişisel Verilerinin İşlenmesine İlişkin Rıza Metni

Kaynak Tekniği Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından; tarafıma reklam ve pazarlama faaliyetlerinin sunulması amacıyla 6698 sayılı Kanun kapsamında özel nitelikli kabul edilmeyen kişisel verilerimin işlenmesini ve Eczacıbaşı Holding A.Ş. başta olmak üzere Eczacıbaşı Topluluk Şirketleriyle, yurt içindeki veya yurt dışında dışarıdan hizmet alınan üçüncü kişilerle, iş ortaklarıyla, tedarikçilerle ve diğer hizmet sağlayıcılarla paylaşılmasını kabul ediyorum.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri sahibi, veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

haklarına sahiptir. Bahsi geçen talepler, Kaynak Tekniği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne TOSB, 2.Cadde, No:5, Şekerpınar, Çayırova, Kocaeli adresi üzerinden yazılı olarak iletilebilecektir.